A vevőnek mindig igaza van.


Családi vállalkozásunk 1981 óta (1971-1981 kivitelezés) foglalkozik építőipari festékek, anyagok, szerszámok forgalmazásával. Az eltelt évek alatt legfőbb törekvésünk az volt, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Igen jó beszállítói kapcsolatain lehetővé teszik, hogy kedvező áron és minőségben kínálhassuk Önöknek az általunk forgalmazott termékeket. ;Kiemelt hangsúlyt helyezünk a szakiparosok mellett, a házilagos kivitelezést választó vevők kiszolgálására. Képzett eladóink szakmai segítségével, ;Fővárosunk két pontjában egyedülálló választékot kínálunk, szerszám és anyag termékkörben, valamint ezen termékek házhozszállítására, részletes egyeztetés után.

Információ.

Cégünk közvetítésével kérdéseket tehetnek fel szakembereknek, gyártóknak, melyekre rövid határidővel személyre szabott választ kapnak e-mailben. Sokakat érintő kérdések merülhetnek fel bennünk.;

Partnereink egy;összefoglalót kapnak a szakma nehézségeiről szóló megválaszolatlan kérdéseikre. ;Ezen felül technológiai segítséggel is megpróbáljuk támogatni munkájukban. Minden regisztrált partner felteheti szakmai jellegű kérdéseit.

Partnerkapcsolat

A Keller Partner Program létrehozásával az a célunk, hogy tovább bővítsük az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások körét, ezáltal szorosabbra fűzzük partneri kapcsolatunkat. Regisztrált partnereink megtisztelő bizalmát szeretnénk további előnyökkel viszonozni.

Jutalom program.

Felhívjuk minden csatlakozott vásárlónk figyelmét, hogy minden 50. regisztráció alkalmával kisorsolunk egy értékes ajándékot. A második negyed évben induló akciónkhoz, ajándékul csatolnánk egy a WAGNER által gyártott W95E típusú festékszóró készüléket..Ideális lakkok, lazúrok, politúrok felvitelére.
Jól használható fakerítések, virágládák,
garázskapuk, kerti bútorok illetve sok
egyéb festésére.

Műszaki adatok:

• Hálózati csatlakozás 230 V, 50 Hz
• Elektromos teljesítmény 70 W
• Max. szállított festékmennyiség 140 g / perc
• Max. szórónyomás 120 bar
• Festéktartály mérete 600 ml
• 0.8 mm-es kör szórásképű fúvóka
• Max. viszkozitás 60 DIN-sec

Cikkszám: 0402040
EAN: 4004025056857;

Részvételi szabályzat.

A tagság feltétele a regisztrációs lap hiánytalan kitöltése. A Partner Programban való részvétel egyebekben díj- és kötelezettségmentes.

Kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat.

Családi vállalkozásunk 1981 óta foglalkozik építőipari festékek, anyagok, szerszámok forgalmazásával. Az eltelt évek alatt legfőbb törekvésünk az volt, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Továbbá, házhoz szállítással és szakmai installációval támogassuk kedves vásárlóinkat.