Barion Pixel

Ezek lesznek a 2019-es év legtrendibb falszínei

Vannak akik a paszteles, cukorkás árnyalatokat kedvelik, mely a nyár nagy slágerszínei voltak, sokan a fekete-fehér monokróm örsláger színkombinációra esküsznek, ám a 2019-es év meghatározó színei mégis a kék és a zöld színek lesznek, azoknak is egy-egy speciális árnyalata.

Az előrejelzések szerint a szóban forgó kék, egy középkék árnyalat lesz, mely melegebb árnyalatú a farmerkék színnél, míg puhább, finomabb, mint a sötétkék. Azok, akik az otthonukban inkább relaxációra vágynak, kiváló választás lehet ez, hiszen a kék színnek ez kimondottan egy megnyugtató árnyalata. Ha beleszerettünk ebbe a kékbe, ne fogjuk vissza magunkat, használjuk bátran, hiszen ez a szín minden helyiség falán megállja a helyét. Persze, ha bizonytalanok vagyunk, kipróbálhatjuk először egy kopott, felújításra szoruló bútoron. Ha tetszik a végeredmény, ne habozz, vesd be a falaidon!

A 2019-es falszín trend másik meghatározó színe a a természet inspirálta mélyzöld lesz. Ez a szín a természet nyújtotta gyógyító erőt hozza be az otthonokba. Nyugalmat, békességet harmóniát kölcsönöz és amellett nagyon elegáns is. Azonban ezt a színt érdemes mértékkel használni, hiszen akkor érvényesül a igazán. Egy-egy hangsúlyozni kívánt falat fess le erre a színre, azonban megjeleníthetjük ezt a színt akár a kanapénkon, vagy egy-egy kiegészítő tárgyunkon is. Azok, akik a lakásukba szeretnének egy kis luxust is becsempészni, bátran kombinálják ezt a falszín arany kiegészítőkkel.

Ha megjött a kedved a 2019-es év két trendszínét bevinni az otthonodba, jó választás lehet számodra a Héra Prémium Clean falfesték, hiszen színeiből a fenti két szín is könnyen előállítható, saját ízlésünk szerint bátran mélyíthetünk vagy élénkíthetünk rajtuk, ami a személyiségünkhöz vagy az otthonunk hangulatához leginkább illik.

Természetesen a trendi színken túl az is egy nagyon fontos szempont a falfesték kiválasztásában, hogy milyen minőségű festékkel dolgozunk. A Héra Prémium Clean falfesték különleges összetétele miatt kiválóan tisztítható, vízálló, foltálló, ezen kívül szinte bármely beltéri falfelületen alkalmazható. Fessd le vele a faladat, és 28 nap elteltével dörzsölés- és mosásállóvá válik. Bátran tedd próbára a Héra Prémium Clean-el festett falat, hiszen összetételének köszönhetően többszöri mosás sem okoz  számára problémát.

Kapcsolódó termékek