Gyártó: Tikkurila
Cikkszám: 654
Készlet: 3
3 990 Ft
Nettó: 3 142 Ft

Vízhígítású, színezhető iskolatábla festék. A Liitu Iskolatábla Festékkel festett felületen jól fog a kréta és könnyű azt letörölni is.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Iskolatáblák, beltéri falak, bútorok.

MŰSZAKI ADATOK:

Bázisfesték: A és C Színek: A Tikkurila Symphony 2436 színkártya színeire színezhető. Gyári szín: fekete 202.


Színkártya itt található: 
Tikkurila Symphony 2436

Fényességi fokozat: matt

Fedőképesség: 8-10 m2 /liter

Kiszerelések: A- és C-bázis: 0,225 l és 0,9 l; Gyári fekete 1/3 l és 1 l.

Hígítás: vízzel

Felhordási mód: henger, ecset vagy szórás

Száradási idők: átfesthető kb. 6 óra múlva.

Használatba vehető kb. 1 hét elteltével. (23°C-on és 50% relatív páratartalom mellett)

Nedves dörzsállóság: SFS-EN 13300 I. osztály, ISO 11998 Szárazanyag-tartalom: kb. 39%, színárnyalattól függően

Sűrűség: kb. 1,2 kg/l, színárnyalattól függően, ISO 2811

Tárolás: Fagytól védendő. Termékkód: 39V6001-3

FELHASZNÁLÁS:

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK: A festendő felület legyen száraz, tiszta, a levegő hőmérséklete legalább +8°C és relatív páratartalma 80% alatt.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE: Festetlen felületek: Távolítsa el a felületről a port és egyéb szennyeződéseket. A repedéseket, szögek helyét töltse ki a megfelelő Tikkurila töltőanyaggal, majd száradás után csiszolja meg a felületet. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. A falfelületeket alapozza Feelings Univerzális Alapozóval (Feelings Universal Primer), a bútorfelületeket pedig Feelings Bútoralapozó Festékkel (Feelings Furniture Primer) vagy Otex Akva Tapadó Alapozóval. Korábban festett felületek: Tisztítsa le a korábban festett felületeket Maalipesu tisztítószerrel, a használati utasítások betartása mellett. Öblítse le a felületet, majd hagyja megszáradni. Csiszolja meg a felületet, majd portalanítsa. Töltse ki a repedéseket, egyenetlenségeket a megfelelő töltőanyaggal, majd száradás után csiszolja le a felületet és távolítsa el a keletkezett port. Amennyiben a felület ezt megkívánja, alapozza megfelelő alapozóval, mint pl. Feelings univerzális Alapozó, Feelings Bútoralapozó, vagy Otex Akva Tapadó Alapozó.

FELHORDÁS: Használat előtt keverje fel alaposan a terméket. Szükség esetén hígítsa a terméket vízzel. Hordja fel a terméket rövidszőrű hengerrel, ecsettel vagy szórással, 1-2 rétegben.

FESTŐSZERSZÁMOK TISZTÍTÁSA: Törölje le a szerszámokról a lehető legtöbb lakkot, majd mossa le azokat vízzel. A már félig megkeményedett terméket Tikkurila Szerszámtisztító folyadékkal távolíthatja el.

FELÜLET TISZTÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA: Normál körülmények között a festék a teljes kikeményedést és tartósságot kb. egy hónap alatt éri el, ezért ez alatt az időszak alatt óvatosan kezelje a festett felületet. Ha a felületet rögtön, vagy nem sokkal a festés után tisztítani kell, tegye az egy puha kefével vagy nedves törlőronggyal. Egy hónap elteltével: tisztítsa a felületet semleges (pH 6-8) mosogatószeres vízzel, puha törlőruha, szivacs vagy puha kefe segítségével. Az erősen szennyezett felületeket tisztítsa enyhén lúgos (pH 8-10) tisztítószeres vízzel, törlőruhát vagy szivacsot használva. Tisztítás után öblítse le óvatosan a felületet.

FELÚJÍTÓ FESTÉS: A Liitu Iskolatábla Festékkel festett felületek közvetlenül újrafesthetők Liitu festékkel. Lásd a Felület előkészítése és Felhordás bekezdéseket.

ILLÉKONY SZERVES VEGYÜLET (VOC) TARTALOM: EU-határérték erre a termékre (kategória/alkategória): A/d, 130 g/l (2010) A termék max. 130 g/l VOC-t tartalmaz. Termékleírás 2014.09.22. A fönti információ, ami laboratóriumi teszteken és kivitelezési tapasztalatokon alapul, a termékleíráson jelzett időpontban vált hatályossá. A termék minőségét operációs rendszerünk garantálja, ami az ISO 9001-es és az ISO 14001–es szabványok követelményeire épül. Gyártó cégként nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, ami az utasításoknak nem megfelelő felhordásból, vagy a nem rendeltetésszerű használatból ered. A gyártó fenntartja ahhoz való jogát, hogy a kiadott információt egyoldalúan, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI OSZTÁLYOZÁS: Tartalmaz 1,2-benzizotiazol-3 (2H)-on és 2,4,7,9 tetramethyldec-5-in-4,7-diol. Allergiás reakciót válthat ki. Viseljen megfelelő védőkesztyűt. További információt lásd a biztonsági adatlapon.

Felhasználás helye

Beltéri

Felhasználás szerint

Falra, fémre, fára

Fényesség

Matt

Festék fajta

Speciális festék

Festék típusa

Speciális

Higítás

Víz bázisú

 Fedő rétegekben: 

1. réteg, Feelings Universal Primer 
2. réteg, Liitu Musta Blackboard Paint (ön által választott termék) 
3. réteg, Liitu Musta Blackboard Paint (ön által választott termék) 

Fa és fabútor festékek rétegekben: 
1. réteg, Feelings Furniture Primer 
2. réteg, Liitu Musta Blackboard Paint (ön által választott termék) 
3. réteg, Liitu Musta Blackboard Paint (ön által választott termék) 

Írj véleményt a termékről

LIITU MUSTA BLACKBOARD PAINT Iskolatáblafesték fekete és színrekevert

LIITU MUSTA BLACKBOARD PAINT Iskolatáblafesték fekete és színrekevert

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Kapcsolódó termékek