Gyártó: Tikkurila
Cikkszám: 5232
Készlet: 1
53 570 Ft
Nettó: 42 181 Ft

2db esetén darabja 67 800 Ft
3db esetén darabja 66 500 Ft

Oldószermentes különleges latex festék gyerekszobák, nappalik, konyhák, mennyezetek, hálószobák, és egyéb száraz beltéri falfelületek festésére. A Joker falfesték mosható, tisztítható, száradás után selymesen matt felületet ad. A termék megfelel az Európai Környezetbarát Szimbólum szigorú előírásainak, nem bocsát ki oldószert, nem szennyezi a levegőt és a vizet.

Beltéri vakolt, beton-, glettelt, tégla-, tapéta-, gipszkarton-, faforgács- és farostlemezek festésére. Új és már korábban festett felületekre egyaránt alkalmazható. Új felületek esetén alapozás szükséges.

Fedőképesség: 10 - 12 m2/liter festett felületen, 7 -9 m2/liter festetlen felületen.

Felvitel módja: Ecsettel, szórással vagy hengerezéssel.

Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén 23°C -on, 50%-os relatív páratartalom esetén: 1/2 óraelteltével porszáraz,1-2 óra múlva újrafesthető.

Mosásellenállóság: Több mint 5000-szer súrolható

Vegyi ellenállóság Ellenáll a tisztítószereknek és gyenge oldószereknek, mint pl.lakkbenzin.

A festendő felület legyen száraz, a hőmérséklet legalább + 5°C, a levegő relatív páratartalma pedig 80% alatt legyen.

Új, festetlen felületek: Távolítsa el az új felületről a port és a szennyeződést. Szükség esetén Tikkurila Spakkeli vagy Presto glettel alakítsa simává a felületet, majd csiszolja le a megszáradt felületet. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. Alapozza a felületet Feelings Universal Primer alapozóval, majd ezek után fesse le a Joker beltéri falfestékkel két rétegben. Erős színek alá használjon színezett alapozót.

Festett felületek: Mossa le a festett felületet lúgos mosószerrel, majd gondosan öblítse le vízzel. A kemény és fényes alkidfestékkel fedett felületeket csiszolja mattra. Távolítsa el a csiszolás során keletkezett port. Glettelje ki a mélyedéseket és a lyukakat Spakkeli tapasszal vagy Presto glettel, majd csiszolja át a megszáradt felszínt. Törölje le a csiszoláskor keletkezett port. Alapozza a felületet Feeling Universal Primer alapozóval, erős színek esetén színezett alapozóval.

Festés: Használat előtt gondosan keverje fel a festéket, szükség esetén higítsa max. 10% vízzel. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet 1-2 rétegben.

Szerszámok tisztítása: Tisztítás vízzel és szappannal.

Írj véleményt a termékről

Joker Oldószermentes különleges latex festék 18 liter

Joker Oldószermentes különleges latex festék 18 liter

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Kapcsolódó termékek