Gyártó: Poli-Farbe
Cikkszám: 2345
Készlet: 10
8 190 Ft
Nettó: 6 449 Ft

3db esetén darabja 7 781 Ft
5db esetén darabja 7 366 Ft

Szilikát falfestékek vízzel hígítható alapozója, a falfelületek szívóhatásának kiegyenlítésére, csökkentésére, régi vakolatok, krétásodó festékrétegek megerősítésére, a fedőfesték tapadásának javítására.

 

Száradási idő   min. 12 óra

Átfesthetőség   kb. 12 óra

Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!

Minőségét megőrzi       bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónapig.

Alkalmazás       Ecsettel, hengerrel.

Higítás  legfeljebb 5% Inntaler szilikát homlokzat-, vagy szilikát beltéri falfestékkel, szükség esetén legfeljebb 20% vízzel.

Kiadósság        0,08-0,12 l/m2.

Alkalmazási terület

Kül- és beltéri hagyományos vakolatok, betonfelületek alapozására szolgál.

Alkalmazás

Ecsettel, hengerrel.

Felhasználás

A felületről a laza, málló rétegeket, a zsíros, olajos szennyeződéseket mechanikai úton el kell távolítani, a hibákat ki kell javítani. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a kész felületnek mattnak kell lenni. A mélyalapozó legfeljebb 5%-ban megszínezhető szilikátfestékkel, 1-2 százalékban szilikát-, vagy mészfesték színezésére alkalmas színező anyaggal. Ezzel láthatóvá válik az alapozás egyenletessége, a hiányok egyszerűen javíthatók. A szilikátbázisú bevonatok esetén az egyes rétegek között legkevesebb 12 óra kötési időt kell biztosítani. Felhasználható + 5°C feletti levegő- és falhőmérsékletnél. A színezett mélyalapozót el kell használni. Túladagolás esetén a felület fényesre szárad, ezt csiszolással el kell távolítani. Ne használja esős időben, vagy magas páratartalom esetén. A termék erősen lúgos, a festésre nem kerülő részeket takarással védeni kell. Az elcsöppent anyag a száradás előtt vizes ronggyal letörölhető. Az eszközök vízzel elmoshatók. A megszáradt anyag csak mechanikai úton távolítható el. Gipsz bázisú felület alapozására nem alkalmas.

Összetétel

kálium-szilikát, műanyag diszperzió, festékadditív, víz

Választék

5, 10 és 20 literes műanyag kannában kapható.

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes!

Biztonsági adatok

P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést! A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

Szakvélemény

MERTCONTROL 04720/96

Írj véleményt a termékről

Inntaler szilikát mélyalapozó 5 liter

Inntaler szilikát mélyalapozó 5 liter

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Kapcsolódó termékek