Gyártó: Harzo
Cikkszám: 565416
Készlet: 11
5 385 Ft
Nettó: 4 240 Ft

Választék

HARZO 3

 

A Harzo 3 egy vízbázisu bovanatképző festék. Alkalmazásával egyedi dekoratív falakat lehet kialakítani. A mintázatokat az egyszerű finom felületektől a rusztikusabb hatásokig ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. Felhordható bármilyen megfelelő falfelületre vagy egyéb Harzo T-16 - al alapozott alkalmas területre. Felhordását hengerrel, és ecsettel, mintázását hengerrel vagy rozsdamentes gletvassal javasoljuk. Higítást nem igényel. Bámilyen diszperziós szinezőpasztával színezhető, ezen kívül NCS színekből vagy gyári színek közül is választható. Kiválló a termék páraáteresztése akár müemlék rekonstrukcióhoz is megfelel. Különösen figyelni kell, hogy a fogadófelület hordképes és pormentes legyen. Száradási ideje megfelelő körülmények között kb 3-6 óra.

Bővebb információ:

 

Kiszerelések:

 

·         6kg

·         20kg
 

 

Kiadóssága:

 

kb.   1 kg / 1 m2


Kérdezz felelek:


Miért 3? Mert a HARZO-3 termék 1 munkafolyamat alatt 3 különböző munkafolyamatot végez el.

Mit is kell ezalatt érteni? A termék egy rétegben felhordva is takar, színez és struktúrát képez.

Milyen struktúrák képezhetők? A struktúráknak csak fantáziánk szab határt. A HARZO-3 egy tejföl sűrűségű anyag, melyet a falra felhordva egy ideig különböző szerszámokkal a saját ízlésvilágunknak megfelelően tudunk megformázni.

Kicsit érthetőbben? A HARZO-3 terméket festőhengerrel visszük fel a felületre. Már ez is sokféle lehetőséget rejt magába, mert a festőhengerek anyaga és a bolyhok szálhosszúsága nagyon változatos, ettől fog kialakulni a felület összhatása. Felhordás után aztán - ha szükségét látjuk - egy rozsdamentes glett vassal belesimíthatunk, ezzel is egyedivé tehetjük felületünket.

Hogyan kell előkészíteni a felületet? Ez egy érdekes kérdés, mert sokféle felület található meg egy lakásban. Ami nagyon fontos, hogy miután az anyagnak vastagsága van, ezért az alapfelületnek nem kell teljesen simának lennie. Elhagyható a többszöri glettelés és csiszolás. Egy durván leglettelt felület már éppen megfelel.

Milyen felületekre hordható fel a termék? A HARZO-3 szinte bármilyen, falazásra használt termékre felhordható. Nem probléma, hogy régi festék vagy tapéta van a falon, azt is nyugodtan átvonhatjuk ha megfelelően hordképes és átvonható. Természetesen a felületnek "hordképesnek" kell lennie, azaz a máló festéket, vagy a faltól elvált tapétát mindenképpen el kell távolítani. Ezenkívül felhordható gipszkartonra,  pozdorjára és egyéb felületekre is.

Milyen színekben kapható? A HARZO-3 termékek 154 gyári színben rendelhetők, de miután bármilyen vizes bázisú színezőpasztával könnyen színezhetők, a festés helyszínén bármilyen szín kikeverhető.

Mennyibe kerül ez nekem? A HARZO-3 a felhordott mintától függően 0,8-1 kg/m2 közötti anyagigénnyel rendelkezik. Elmondható tehát, hogy négyzetméterenként ez 670-750 Ft. között változik. Egy átlagos, 3*4 méteres szoba falfelülete kb 35 négyzetméter, így könnyen kiszámolható, hogy kb 23 500 Ft. az anyagköltség. Ezért önnek egy mai igényeket bőven meghaladó, szép falfelülete keletkezik.

Mosható az anyag? A HARZO-3 mosható felületet biztosít, ha HARZO-Fallazúrral átvonjuk. Önmagában sajnos nem.

Nem fülled be tőle a szoba? Nem, a HARZO-3 termék fokozott páraáteresztő képességgel rendelkezik, a KERMI vizsgálatai szerint 252 g párát enged át négyzetméterenként egy nap alatt. Ez egy kiemelkedő érték, melyet csak nagyon kevés festék tud biztosítani.

 

Írj véleményt a termékről

HARZO 3 struktúr bevonat

HARZO 3 struktúr bevonat

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Kapcsolódó termékek