Gyártó: Düfa
Cikkszám: 5879
Készlet: 5
1 510 Ft
Nettó: 1 189 Ft

Választék

Feinmakulatur – Folyékony makulatúra

 

Anyag fajtája: Por alakú speciális glettanyag cellulózrostokkal és cellulóz-kötanyaggal.

Felhasználás célja: A jól festhet, filcesed és elasztikus alapfelületekre, valamint jó minség[1] falfelületekre. Glettanyagként használható falak és kölönböz felületek egyenletlenségeinek kiegyenlítésére és simítására.

Tulajdonságok: A Feinmakulatur a tiszta, hordozóképes alapfelületek nagy ersség[1], vízzel oldható tapéta-alapozója, kit[1]n feldolgozási tulajdonságokkal és jó felületi tapadással. A megszáradt filmrétege (vastagon felhordva) elfedi a nikotinos, füstös alapfelületeket és a száraz vízfoltokat, szabályozza az alap feszültségét és nedvességét.

 

Alap: Az alapfelületnek tisztának és száraznak kell lennie.

Feldolgozás: Alapanyag-keverék: Ecsetelhet makulatura (normál vakolat esetén) : 1: 6 arányban (1 rész makulatúra - 6 rész víz). Glettelhet makulatura (durva vakolat esetén) : 1:3 arányban (1 rész makulatúra - 3 rész víz). A Feinmakulatur –t öntsük egy edénybe és adjuk hozzá a szükséges vízmennyiséget. Keverjük össze és a keverék felduzzadás után még egyszer keverjük fel. A kész anyagot

egy rövid mennyezetkefével egyenletesen hordjuk fel a száraz és tiszta alapfelületre. A teljes átszáradással kialakult filmréteg azonnal tapétázható. Felületi gletteléshez a glettelheto tapétaalapot egyenletesen hordjuk fel rozsdamentes glettvassal. Az így elkészült és

átszáradt felület jól csiszolható.

Megjegyzés: Kb. 20 perc alatt oldódik fel, a feldolgozás kb. 30 perc elteltével kezdheto meg.

Szerszámok tisztítása: Használat után azonnal vízzel, esetleg mosó- vagy mosogatószeres vízzel.

Tárolás: A Feinmakulatur –t száraz helyen tároljuk.

Kiszerelés: 1 kg és 5 kg.

Kiadósság: Kb. 40-60 g/m², a keverési aránytól és az alapfelülettõl függoen.

Feldolgozási homérséklet: Legalább +5°C hmérséklet[1] legyen az alapfelület és a külso homérséklet is a feldolgozás és a száradás ideje alatt.

Megsemmisítés: Csak a teljesen üres csomagok adhatók újrahasznosításba. A vonatkozó hulladékkezelési szabályokat be kell tartani.

 

 

Írj véleményt a termékről

Folyékony makulatúra

Folyékony makulatúra

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Kapcsolódó termékek