Festékbolt és építőipari szaküzlet Csővár közelében, Keller festékbolt

Családi vállalkozásunk 1981 óta (előtte: 1971-1981 kivitelezés) foglalkozik építőipari festékek, anyagok, szerszámok forgalmazásával Csővár közelében.

Festék és építőipari termékeink:

Az eltelt évek alatt legfőbb törekvésünk az volt, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Igen jó beszállítói kapcsolatain lehetővé teszik, hogy kedvező áron és minőségben kínálhassuk Önöknek az általunk forgalmazott termékeket. Kiemelt hangsúlyt helyezünk a szakiparosok mellett, a házilagos kivitelezést választó vevők kiszolgálására. Képzett eladóink szakmai segítségével, Fővárosunk két pontjában egyedülálló választékot kínálunk, szerszám és anyag termékkörben, valamint ezen termékek házhoz szállítására, részletes egyeztetés után.

A festékeken kívül értékesítünk Csővár közelében vakolatokat, különleges faápolókat, vegyszermentes növényápolókat, szigetelőanyagokat, fugázó anyagokat, kőműves- és festő szerszámokat, kőápóló- és tisztítószereket, dekorációs termékeket, tapétákat, kéziszerszámokat, kő- és után gyártott paneleket, laminált padlót és nagyon sok más olyan terméket, amellyel megkönnyítjük mestereink munkáját.

Színkeverés

Ma már egy jobb festékboltban több tízezer színből lehet válogatni, ami bizony nemhogy segítene, inkább csak megnehezíti a választást. Éppen ezért először ki kell zárni azokat a színeket, esetleg színcsoportokat, amelyek ugyan tetszetősek, de bizonyos okok miatt nem a legmegfelelőbbek a festeni kívánt helyiségbe.

A színkártyák színei többféle színezőpaszta és az alapfesték összekeveréséből jöttek létre. Házilagos kikeverésükkel nem szabad próbálkozni, hiszen még egy profi szakembernek is fejtörést okozna, hogy milyen és mennyi színezőpasztát kéne hozzá beszerezni. De ha össze is jönne és kellene még belőle, ugyanazt a színt még egyszer kikeverni képtelenség volna. Otthoni színkeverésre minden festékboltban kaphatóak kisebb-nagyobb kiszerelésben színezőpaszták.

A Polifarbe Platinum Decor Színező tinta diszperziós festék, mész, vízüveg, cementkötésű portermék színezésére alkalmas. Kötőanyagmentes, kiváló fény-és időjárásállóságú koncentrátum, nyolc féle színben kapható. Vannak olyan színezőpaszták is, amelyek kötőanyag tartalmuknál fogva színezésre korlátlan mennyiségben, vagy önmagukban is használhatók. Ilyen színező az Aquakolor, 14 színben kapható és a Düfa Vollton színező, szintén több színben kapható.

Az X-Color univerzális színező koncentrátum ugyan önmagában nem használható, viszont magas színező erejű és valamennyi ismert festéktípus színezésére alkalmas. Ezekkel a színezőpasztákkal az adott színező pasztell színárnyalatai keverhetők ki.
A megfelelő színezőpaszta kiválasztásához a szakboltban színtábla nyújt segítséget.

Kapcsolat festékboltjainkhoz

1095 Budapest (IX),
Soroksári út 110

Telefon:+36 1 308 8547 | Mobil:+36 30 228 7088
Email: Email: bolt2@festekabc.hu

1142 Budapest (XIV),
Erzsébet királyné útja 69/a

Telefon:+36 1 252 3090 | Mobil:+36 30 228 7089
Email: bolt1@festekabc.hu